Havit Gamenote KB501CM vezetékes billentyűzet, fejhallgató, egér és egérpad készlet, LED világítással, angol nyelvű

Cikkszám: TK136759
Havit Gamenote KB501CM vezetékes billentyűzet, fejhallgató, egér és egérpad készlet, LED világítással, angol nyelvű

Havit Gamenote KB501CM vezetékes billentyűzet, fejhallgató, egér és egérpad készlet, LED világítással, angol nyelvű

Cikkszám: TK136759
Raktáron 
13 990 Ft

A Havit KB501CM 4 az 1-ben játékkészlet tökéletes megoldás minden játékos számára. Megtalálja azokat az alapvető dolgokat, amelyek lehetővé teszik, hogy soha nem látott módon élvezhesse a játékot. Az egér 4 lépéses DPI beállítással 2400-ig és a billentyűzet anti-ghosting rendszerrel azonnali választ és páratlan működést biztosítanak. Mikrofonnal ellátott kényelmes fejhallgatóval könnyedén felveheti a kapcsolatot csapattársaival. Tartós, csúszásmentes egérpadot is tartalmaz.
A mellékelt billentyűzet anti-ghosting funkcióval rendelkezik, így már nem fenyegeti az a veszély, hogy véletlenül kilép a játékból, amikor a legkevésbé számít rá. Sőt, a praktikus funkcióbillentyűk megkönnyítik a használatát. A készülék kialakítása egyszerre nagyon stílusos és ergonomikus. A billentyűzet használata kényelmes, nem terheli a csuklóját és nem fárasztja el a kezét. A billentyűk lenyomása szintén egyszerű és kellemes - éppen úgy, ahogy szüksége van rá!
A jobb egér kritikus fontosságú a játékélmény szempontjából. Ennek lehetővé kell tennie, hogy gyorsan reagáljon az ellenfelek mozdulataira, és hogy a dolgok gördülékenyen haladjanak. És azt akarja, hogy képes legyen alkalmazkodni a jelenlegi játékhelyzethez. A Havit KB501CM készletben található egér érzékenysége a 800-1200-1600-2400 DPI tartományban állítható, így könnyedén beállíthatja a saját igényei szerint. Sőt, az 1,5 m hosszú kábel megadja az álmodozás szabadságát. A készülék ergonómikus kialakításával és stílusos RGB háttérvilágításával is kiemelkedik.
A Havit KB501CM készletben található fejhallgatók kiváló hangminőséggel örvendeztetnek meg. Ezt többek között egy kiváló minőségű 40 mm-es hangszóró teszi lehetővé. A készülék mikrofonnal is rendelkezik, amely megkönnyíti a kommunikációt más játékosokkal. Ne féljen attól, hogy a fejhallgató túl nehéz és kényelmetlen lesz - meg fogja lepni a kényelem. Könnyedén beállíthatja őket az Ön igényeinek megfelelően, és hosszú ideig élvezheti a kristálytiszta hangzást. Ellenfeleid már nem fognak meglepni - tökéletesen hallod őket!

Havit márka
Interfész USB
Méret 493x202x40mm
114. kulcsszám
Üzemi feszültség 5V
Működési áram 100mA
Kulcsidő 5 000 000-szer
Kábelhossz 1,5 m