Xiaomi DDPAI Mini 3 menetrögzítő kamera Full HD 2k/30fps WIFI

Cikkszám: TK539021
Ingyenes szállítás
LAMAX T6
LAMAX T6
LAMAX T6
LAMAX T6
LAMAX T6
LAMAX T6
LAMAX T6
LAMAX T6

Xiaomi DDPAI Mini 3 menetrögzítő kamera Full HD 2k/30fps WIFI

Cikkszám: TK539021
Ingyenes szállítás
Raktáron 
37 990 Ft

A DDPAI Mini 3 műszerfalú kamera 1600p felbontásban rögzít videót, és forgatható kialakításának köszönhetően több szempontból is képes rögzíteni. A beépített Wi-Fi gyors és megbízható kapcsolatot biztosít, az eMMC5.1 memória pedig gyors adatmentést és olvasást biztosít. A mellékelt távvezérlő gomb lehetővé teszi a készülék vezeték nélküli kezelését, a dedikált DDPAI alkalmazás pedig a rögzített felvételek előnézeti megtekintését, szerkesztését és megosztását teszi lehetővé. A csomagban talál egy praktikus autós töltőt is.
A WDR technológia, a 2688x1944 HD videók és 1600p fényképek készítésének képessége, a nagy F1.8 rekesz és az 5 millió pixel együttesen olyan kiváló képminőséget biztosít a DDPAI Mini 3-nak, amely élességgel, gazdag részletességgel hat majd rád. élénk színek - mind világos, mind sötét megvilágításban. Sőt, a 16: 9 képformátum természetesebb és kellemesebb a szemnek. Az OV05A10 érzékelő és a HiSilicon Cortex A17 + Cortex A7 2 magos processzora felelős többek között az ilyen nagyszerű fényképezőgép-képességekért.
Búcsúzzon a TF kártya kompatibilitási problémáitól vagy a tárhely hiányától. Az innovatív technológiai megoldásoknak köszönhetően ezek csak kellemetlen emlékek maradnak. Az eMMC5.1 memória közvetlenül a készülékbe van építve, biztosítva a gyorsabb és biztonságosabb teljesítményt. Ez lehetővé teszi az adatok 5500-szoros mentését és olvasását akár 100 MB / s sebességgel. Tehát biztos lehet benne, hogy nem veszít el egy fontos felvételt, amikor a legkevésbé számít rá.
A DDPAI Mini 3 felvevő soha nem hagy cserben! A készüléket fejlett gravitációs érzékelővel látták el, amely lehetővé teszi a felvétel automatikus védelmét - például baleset ellen. Tehát nem áll fenn annak a veszélye, hogy elveszíti legfontosabb felvételeit. Van egy 24 órás parkolásfigyelő funkció is. Ebben a módban a kamera bárkit rögzíthet, aki megpróbálja károsítani az autóját. Megjegyzés: A 24 órás parkolásfigyelés használatához további vezetékes készletre van szükség, amelyet külön kell megvásárolni.
Ezzel még nincs vége a lehetőségeinek! A dobozban talál egy harmadik generációs távvezérlő gombot, amellyel vezeték nélkül működtetheti a fényképezőgépet és rögzíthet bármit, ami felkelti a figyelmét. Ezzel a képességgel azonnal fényképet készíthet vagy körülbelül 10 másodperces videofelvételt készíthet. Történt valami fontos az úton? Vagy lenyűgöző kilátást kapott az utazás során? A DDPAI segítségével soha nem fog elszalasztani egy lehetőséget, hogy újra megörökítsen egy érdekes pillanatot!
Ami megkülönbözteti a DDPAI Mini 3-at, az a modern, német Red Dot és iF díjnyertes, gondosan átgondolt kialakítás. Ez a kicsi, elegáns kamera tökéletesen kiegészíti autója belső terét. 360 ° -ban forgatható - lehetővé teszi, hogy rögzítse mind az úton, mind a jármű belsejében zajló eseményeket. És semmi sem akadályoz abban, hogy fantasztikus szelfit készítsen, miközben úton vagy!
Használja ki a DDPAI alkalmazás erejét. Módosítsa a kamera beállításait, játssza le és szerkessze a rögzített felvételeket, majd mentse a telefonjára, vagy ossza meg a közösségi médiában. A DVR beépített Wi-Fi lehetővé teszi, hogy gyorsan, biztonságosan és ingyen csatlakozzon okostelefonjához. Miért válassza? Ha a felvételeket a telefon memóriájába menti, nemcsak kényelmes hozzáférést biztosít hozzájuk, hanem bármilyen helyzetben is elkerülheti azok elvesztését, még akkor is, ha kívül esik a hatótávolságon.
Márka DDPAI
Mini 3 modell
CMOS 5MP képérzékelő
H.264 kodek
A kamera felbontása 1600p, 30FPS
6 rétegű lencse, üveg, infraszűrő, 140 ° széles látószög, F1.8 rekesz
Wi-Fi modul 2,4 GHz
Memória Beépített eMMC memória, hurokfelvétel
Videokimenet vezeték nélküli
Kompatibilitás Android, iOS
Videó felbontása 2688x1944
Képfelbontás 1600p
RAM memória 1 GB