Xiaomi DDPAI Mini menetrögzítő kamera Full HD

Cikkszám: TK942534
Ingyenes szállítás
LAMAX T6
LAMAX T6
LAMAX T6
LAMAX T6
LAMAX T6
LAMAX T6

Xiaomi DDPAI Mini menetrögzítő kamera Full HD

Cikkszám: TK942534
Ingyenes szállítás
Raktáron 
21 990 Ft

A DDPAI Mini műszerfal kamerája forgó lencsével rendelkezik, amely lehetővé teszi a felvételek készítését több szempontból is. A készülék Full HD felbontásban rögzíti a videókat, és egy dedikált alkalmazás segítségével lejátszhatja, szerkesztheti és megoszthatja a rögzített felvételeket. A beépített Wi-Fi kényelmes és gyors kapcsolatot biztosít, a Hisilicon chip pedig kiváló képminőséget biztosít. A készlet tartalmaz többek között egy praktikus autós töltőt és egy speciális kameratartót.
A kamera kiváló képminőséget nyújt. 1080p / 30FPS videofelvételeket készíthet, és támogatja a hurokrögzítést is. A készülék kompatibilis a maximálisan 128 GB kapacitású TF memóriakártyákkal. Tehát elmentheti a rögzített felvételt, hogy visszatérjen rá, amikor szüksége van rá.
Forgó lencséjével és nagy rekeszével a DDPAI Mini pontosan rögzíti mind az úton, mind az autó belsejében zajló eseményeket. De ezzel még nem ért véget a kamera okos kialakításának előnyei. Kompakt mérete és letisztult, modern kialakítása tökéletes kiegészítője járművének. Ráadásul a micro USB portot a tartóra helyezték, és nem magára a felvevőre, ami megoldotta a feltűnő, nem túl esztétikus kábelezés problémáját.
Mi teszi még ilyen jó minőségűvé a DDPAI Mini videofelvételt? A kamera ipari minőségű Hisilicon megfigyelő chip-el van felszerelve, amely lehetővé teszi a kép optimalizálását különböző fényviszonyok között. Új szoftververziókat is rendszeresen kiadnak. Ügyeljen arra, hogy frissítse a hardvert, hogy élvezhesse az egyre jobb minőségű videót!
A DDPAI alkalmazás sokféleképpen kezelheti a DVR beállításait és a rögzített felvételeket. Az eszközök párosítása mesésen egyszerű és gyors - a beépített Wi-Fi felelős ezért. A videó letöltése közben már nem kell végtelenül várnia a kapcsolatra, és nem kell pazarolnia a mobiladatokat. Csak szabadon állítsa be a paramétereket a telefonjáról, és ne aggódjon egy dolog miatt!
Kényelmesen hozzáférhet a rögzített felvételekhez. Az alkalmazás lehetővé teszi többek között élő videók közvetítését és a felvételek lejátszását. Ha akarja, elmentheti őket a telefonjára is - már nem kell SD-kártyát vagy számítógépet használni. A DDPAI lehetővé teszi a rögzített felvételek szerkesztését is! Az alkalmazás segítségével szűrőket, kereteket vagy feliratokat adhat hozzá. Ha végzett az utazási előzmények szerkesztésével, azonnal megoszthatja azokat a közösségi médiában, például a Facebookon, a Twitteren, az Instagramon vagy a YouTube-on.
A DDPAI Mini sokféle helyzetben megbízhatónak bizonyul. A beépített gyorsulásmérő érzékeli a mozgást, és lehetővé teszi, hogy ütközés esetén automatikusan megvédje a fényképeket és a felvételeket - érzékenységét az alkalmazáson keresztül állíthatja be. Parkolásfigyelés és timelapse funkciók is rendelkezésre állnak.
A dobozban nemcsak a fényképezőgépet, hanem számos praktikus kiegészítőt is talál. Az öntapadó tartó lehetővé teszi a DDPAI Mini kényelmes és biztonságos telepítését. Az autós töltő 2 USB porttal van ellátva - így egyszerre töltheti fel a felvevőt és az okostelefont. A 3,5 m-es kábel biztosítja a szükséges szabadságot és kényelmet a használatban.
Márka DDPAI
Mini modell
A kamera felbontása 1920x1080 (full HD), 30 FPS
Objektív 140 ° -os nagylátószögű, 6 rétegű, üveg, F2.2 rekesz
Gyorsulásmérő 3 tengelyes
Kompatibilis memóriakártyák: Micro SD 10-128GB (nem tartozék)
GPS Nincs
Wi-Fi modul 2,4 GHz
Videokimenet vezeték nélküli
Kompatibilis rendszerek: Android, iOS
Képérzékelő CMOS Exmor 2MP
RAM memória 512 MB
Hisilicon Hi3516 processzor