Xiaomi Deerma NU30 turmix gép

Cikkszám: TK596357
Xiaomi Deerma NU30 turmix gép
Xiaomi Deerma NU30 turmix gép
Xiaomi Deerma NU30 turmix gép
Xiaomi Deerma NU30 turmix gép
Xiaomi Deerma NU30 turmix gép
Xiaomi Deerma NU30 turmix gép
Xiaomi Deerma NU30 turmix gép
Xiaomi Deerma NU30 turmix gép
Xiaomi Deerma NU30 turmix gép
Xiaomi Deerma NU30 turmix gép

Xiaomi Deerma NU30 turmix gép

Cikkszám: TK596357
Raktáron 
9 990 Ft

Most bárhol élvezheti a finom gyümölcslevet vagy turmixot. A 300 ml -es Deerma NU30 akkus hordozható turmixgép könnyű és kompakt ahhoz, hogy szinte bárhová magával vihesse. Az újratölthető akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, míg a nagy teljesítményű motor és a 304 rozsdamentes acél pengék biztosítják az összetevők pontos aprítását és keverését.
Mondjon búcsút a delamináló turmixoknak és a nagy, rosszul kevert gyümölcs- és zöldségrészecskéknek. A turmixgép rozsdamentes acél S típusú pengékkel és erőteljes motorral van felszerelve, amely akár 16 000 fordulat / perc sebességgel is működik. A készülék belsejében lévő nagy tér megakadályozza az összetevők elzáródását. Mindez azt jelenti, hogy az NU30 tökéletesen aprítja a zöldségeket, gyümölcsöket és még jégkockákat is, így tökéletes konzisztenciával finom gyümölcsleveket, turmixokat és püréket kap. 
A turmixgép nemcsak jól néz ki, hanem páratlan kényelmet is nyújt. Az úttörő kétrétegű kialakítás egyedi karaktert kölcsönöz neki, és megkönnyíti a kézben tartását. A készülék mindössze 440 g súlyú, és nem sokkal nagyobb, mint egy normál üveg - könnyedén elfér a táskájában vagy a hátizsákjában, és magával viheti sétálni, kirándulni vagy edzőterembe. Most bárhol frissítő gyümölcsleveket és turmixokat fogyaszthat!
A készülék bekapcsolásához egyszerűen nyomja meg kétszer az ON/OFF gombot. Ez megakadályozza, hogy véletlenül beindítsa a turmixgépet - például a kézitáskájában. Az NU30 mindössze 45 másodperc alatt elkészíti az ízletes, egészséges italt. Ennyi kell ahhoz, hogy élvezze a frissítő narancslevet, a sima eper turmixot vagy a tápláló zöldségpürét!
A termék PC műanyagból készült, amely biztonságosan használható élelmiszerek tárolására. Karbantartása is rendkívül egyszerű. A készülék legtöbb részének felülete lapos és sima, ami jelentősen megkönnyíti a tisztítást. A turmixgép pengéi folyó víz alatt moshatók, így még tovább tarthatja kiváló állapotukat, és ügyelhet a használat higiéniájára.
A nem praktikus kábelek már nem korlátozzák Önt. Az akkus turmixgép szinte bárhol kiszolgálhatja. Az NU30 1500 mAh akkumulátorral van felszerelve, amely teljesen feltöltve 6-8 pohár italt készíthet. A beépített USB töltőport lehetővé teszi a készülék kényelmes töltését fali vagy autós töltővel, vagy akár powerbankkal. Egyszerűen csatlakoztassa a lemerült turmixgépet az áramforráshoz - körülbelül 3 óra múlva újra használatra kész!
A Deerma NU30 turmixgép teljes biztonságot nyújt a használat során. Ha eltávolítja a fedelét, a beépített érzékelő azonnal észleli ezt, és a motor leáll, hogy megvédje Önt a véletlen sérülésektől. Ezenkívül a készülék védve van a túltöltés és az akkumulátor lemerülése ellen. Sőt, szivárgásmentes kialakítása megakadályozza az esetleges szivárgást, így gond nélkül hordhatja a hátizsákban vagy az erszényben.
Márka Deerma
Név DEM-NU30
Üzemi teljesítmény 45W
Töltési feszültség 5V
Üzemi feszültség 3,7V
Töltőáram 0,6A
Kapacitás 300 ml
Motor fordulatszám Akár 16.000 fordulat / perc
Az akkumulátor kapacitása 1500 mAh
Töltési idő Kb. 3 óra
Mérete 84x84x195mm
Súlya 440 g