Xiaomi Haylou GT6 Bluetooth TWS headset fehér

Cikkszám: TK630022
Xiaomi Haylou GT6 Bluetooth TWS headset fehér
Xiaomi Haylou GT6 Bluetooth TWS headset fehér
Xiaomi Haylou GT6 Bluetooth TWS headset fehér
Xiaomi Haylou GT6 Bluetooth TWS headset fehér
Xiaomi Haylou GT6 Bluetooth TWS headset fehér
Xiaomi Haylou GT6 Bluetooth TWS headset fehér

Xiaomi Haylou GT6 Bluetooth TWS headset fehér

Cikkszám: TK630022
Raktáron 
8 790 Ft

Kedvenc dalaid még soha nem szóltak ilyen jól. A Haylou GT6 vezeték nélküli fejhallgató dinamikus 12 mm-es meghajtóval rendelkezik, a Bluetooth 5.2-vel pedig gyors és stabil kapcsolatot biztosítanak. A rendelkezésre álló játékmód 65 ms-ra csökkenti a késleltetést, a könnyű és ergonomikus kialakítás kivételes kényelmet biztosít. A hosszú élettartamú akkumulátor akár 16 órás teljes fejhallgató-használatot biztosít.
Haylou-val újra felfedezheti a zene hihetetlen varázsát. A dinamikus 12 mm-es meghajtók tökéletesen egyensúlyban tartják a csúcsokat, mélységeket és közepeket, így természetes, kristálytiszta és részletes hangzást kapnak. Támogatja őket a fejlett AAC kodek, amely növeli a forrásjel tömörítési arányát, hogy minden részletet rögzítsen.
Búcsúzzon a csatlakozási problémáktól. A Bluetooth 5.2 védelmet nyújt az interferenciával szemben, és megbízható jelátvitelt tesz lehetővé akár 10 méteres hatótávolsággal is. Csökkenti az energiafogyasztást is, meghosszabbítva ezzel a fejhallgató élettartamát. A GT6 automatikusan csatlakozik az Ön tárolt eszközeihez, és lehetővé teszi zenéinek hallgatását sztereó és mono módban, valamint játékmódokban csak 65 ms késleltetéssel rendelkező játékok, filmek és tévésorozatok rajongóinak gondoskodik a tökéletes szinkronizálás érdekében.
A Haylou GT6 stílusos, mégis ergonomikus kialakítással fog lenyűgözni. Minden fülhallgató csak 3,9 g súlyú - nehezebb, mint egy A4-es papírlap! Így órákig hallgathat zenét, fáradtság nélkül. Sőt, a GT6 gondosan átgondolt kialakításával szorosan illeszkednek a fülébe, és szilárdan a helyén maradnak, anélkül, hogy felesleges nyomást gyakorolnának. Nem fognak bosszantani azzal, hogy folyamatosan kiesnek!
Hallgassa kedvenc dalait, ameddig csak akarja. Minden fülhallgató körülbelül 4 órán át képes zenét lejátszani. A mellékelt töltőtok lehetővé teszi, hogy ezt az időt akár 16 órára is meghosszabbítsa! USB-C kábellel tölti fel őket. Könnyű és kompakt - mindig kéznél lehet, és bárhová magával viheti!
Szeretne dalt váltani vagy leállítani a lejátszást, de nincs okostelefonja? Nincs mit! A Haylou GT6 érzékeny érintőpanellel van felszerelve, ami sokkal könnyebbé teszi a használatukat. Nem csak műsorszámot válthat, szüneteltetheti / folytathatja a lejátszást, vagy fogadhat / befejezhet egy telefonhívást, de be- és kikapcsolhatja az alacsony késésű módot, sőt aktiválhatja az intelligens asszisztenst is!
Nem számít, milyen hardvert használ - a hang varázsa szinte bármikor, bárhol elkísérheti Önt. A Haylou GT6 kompatibilis a legtöbb Android és iOS okostelefonnal és táblagéppel, valamint Windows és Mac számítógéppel. Párosítsa őket a mindennap használt eszközökkel, így könnyedén zenét hallgathat, filmeket és tévésorozatokat nézhet, sőt kedvenc játékait is játszhatja!
Haylou márka
GT6 modell
Bluetooth 5.2 verzió
Hatótávolság akár 10 m (szabad tér, nincs akadály)
A fülhallgató töltési ideje kb. 1,5 óra
A töltési idő töltési ideje Körülbelül 2 óra
Lejátszási idő Körülbelül 4 óra
Működési idő töltő tokkal Körülbelül 16 óra
Akkumulátor típusa Li-ion
Fejhallgató akkumulátor kapacitása 35mAh (minden fülhallgató)
Töltőtok akkumulátor kapacitása 310mAh
Támogatott protokollok: HFP, HSP, A2DP, AVRCP
Fehér szín