Blog - Hírek, érdekességek, szubjektív vélemények a tech világából

A Honor bejelentette új márkastratégiáját

Kovács Szabolcs
2021.01.22 16:00
A Honor bejelentette új márkastratégiáját

Go Beyond! Ez lett az immáron teljesen önálló vállalatként működő Honor szlogene, ami az új márkastratégia bejelentésén hangzott el George Zhao, a Honor Device Co. Ltd. vezérigazgatója szájából. 

Új márkastratégia 2021-ben

„Rendkívül hálásak vagyunk felhasználóink és partnereink támogatásáért és hűségéért, akik az elmúlt hét évben mellettünk álltak. Tevékenységünk középpontjában a felhasználóink állnak, és, ahogy megkezdjük történetünk következő fejezetét, úgy elkötelezettségünket is megerősítjük egy új intelligens világ létrehozása mellett.” – mondta el George Zhao.

Jól hangzik, mi felhasználók az ilyen mentalitásból csak proftálhatunk. Reméljük a Honor történetének új fejezete még lendületesebb lesz, mint a korábbi, ehhez pedig úgy tűnik lefektették az alapokat. Többek között olyan piacvezető szolgáltatókkal állapodott már meg, mint AMD, Intel, MediaTek, Micron Technology, Microsoft, Qualcomm, Samsung, SK hynix és Sony.

A felhasználóknak nyújtott gyors és hatékony támogatás is megoldottnak tűnik a 3.000 szervízközpontnak és 43 call centernek köszönhetően. Ezen felül a Honor after sales csapata továbbra is szoros együttműködésben dolgozik a meghatározó szolgáltatócégekkel a világ számos pontján. 

És hogy miért jó nekünk, ha a Honor névvel továbbra is találkozhatunk a piacon? Többek között ezért:

Díjnyertes portfólió és online értékesítésben elért sikerek a további növekedésért

A Honor legfrissebb IoT termékportfóliója számos elismerésben részesült a CES 2021 kiállítás során. A Honor Band 6-ot több nemzetközi médium (1) a CES legjobb termékének választotta, és a frissített Honor MagicBook Pro is több díjat tudhat magáénak (2). Mindezek mellett a Honor Kína első számú online okostelefon-márkájává vált 2018 és 2020 között. Ezt a teljesítményt a Honor szándéka szerint az offline piacokra is kiterjeszti 2021-ben.

Mi pedig reméljük, ha mással nem is, pár teszttel mi is tudjuk tolni a Honor szekerét!

Hajrá Honor! Go Beyond!

(1) Android Authority, Phandroid, PocketNow és Tech Advisor

(2) Android Headlines, Newsweek és Ubergizmo