Blog - Hírek, érdekességek, szubjektív vélemények a tech világából

Kovács Szabolcs
2021.04.25 16:15
LAMAX Street2 - Megdöbbentő erő a kicsi testbe

LAMAX terméket mindig hálás feladat tesztelni. Még nem találkoztunk olyan termékkel, ami ár-érték arányban ne állná meg a helyét, vagy ne lenne egy vonzó alternatíva egy lényegesen drágább termékre. A LAMAX Street2-re pedig már rutinosan vetettük rá magunkat, hiszen nem az első bluetoothos hangszóró már, amit megnéztük a gyártótól. 

Kovács Szabolcs
2021.01.28 12:42
Megerősítette helyét a Xiaomi a piacon

Sőt, nem csak stabilizálta 3. helyét a globális okostelefonok piacán, hanem 2020 utolsó negyedévének leggyorsabb növekedését is magukénak tudhatják - áll az IDC, Canalys és Counterpoint frissen kiadott elemzésében.  Ezt az eredményt 43.3 millió darab leszállított készülékkel érték el, ami az előző év ugyanezen időszakában 32.8 millió darab volt.

Kovács Szabolcs
2021.01.22 16:00
A Honor bejelentette új márkastratégiáját

Go Beyond! Ez lett az immáron teljesen önálló vállalatként működő Honor szlogene, ami az új márkastratégia bejelentésén hangzott el George Zhao, a Honor Device Co. Ltd. vezérigazgatója szájából. 

Kovács Szabolcs
2021.01.08 14:51
A Xiaomi még nem nyugdíjazná az ébresztő órákat

Az okostelefonok már számtalan eszközt helyettesítenek és nyugdíjaztak az évek során. Nem szokásom mások éjjeli szekrényét megfigyelni, de van egy olyan érzésem, hogy kevés helyen találnék ébresztő órát. A Xiaomi úgy gondolta, hogy ezen ideje változtatni.

Kovács Szabolcs
2020.09.14 20:05
Szárnyra kap végre az LG?

Sok mindent lehet mondani az LG-re, de azt nem, hogy ne lennének kezdeményezők. Sok mindent köszönhet a piac a gyártónak, de valahogy sohasem sültek el jól az extravagáns megoldásaik. Ha őszinték akarunk lenni, akkor a hagyományosabb készülékeikkel sem tarolták le a piacot, de sokszor ezt maguknak köszönhették.

Kovács Szabolcs
2020.09.14 18:47
Még csak nem is terveztük!

Sziasztok! Végre kinyílt a Kaptár ajtaja és reméljük hamarosan egy óriási méhsereg zümmögésétől lesz hangos az éter! Pedig pár hónapja még terv szinten sem élt a gondolat, de így alakult. És ha már így alakult, akkor szeretnénk kihozni magunkból a maximumot, ahogy azt korábban is, vagy ahogy azt az élet más területein is tesszük. Nem pusztán értékesíteni szeretnénk, a Tech Kaptár nem pusztán erről szól, de nem tagadjuk, imádjuk ezt a részét is.