Blog - Hírek, érdekességek, szubjektív vélemények a tech világából

Még csak nem is terveztük!

Kovács Szabolcs
2020.09.14 18:47
Még csak nem is terveztük!

Sziasztok! Végre kinyílt a Kaptár ajtaja és reméljük hamarosan egy óriási méhsereg zümmögésétől lesz hangos az éter! Pedig pár hónapja még terv szinten sem élt a gondolat, de így alakult. És ha már így alakult, akkor szeretnénk kihozni magunkból a maximumot, ahogy azt korábban is, vagy ahogy azt az élet más területein is tesszük. Nem pusztán értékesíteni szeretnénk, a Tech Kaptár nem pusztán erről szól, de nem tagadjuk, imádjuk ezt a részét is. 

Imádjuk a tech cuccokat és ha erre az oldalra tévedtél, akkor valószínűleg Te is! Nem véletlenül tevékenykedtünk hosszú éveken keresztül ezen a területen. A Mobil Világ hálózat csapatát erősítettük offline vonalon, de mellette indítottunk egy tech központú YouTube csatornát is, ahol zömmel telefon tesztek találhatók, de azért belecsipegettünk más témákba is. Sőt, most fogunk csak igazán, hiszen szeretnénk minél több termékről egy közelebbi, átfogóbb képet adni, hogy megkönnyítsük a választást! Kíméletlen őszinteséggel tesszük majd mindezt, ahogy azt a telefon tesztjeink során is tesszük. Nem az értékesítés a célunk, hanem a jó termékek értékesítése! Szűk egy évtizedes tapasztalatunkat használtuk fel a termékpaletta kialakításában is, igyekszünk olyan gyártók termékeit forgalmazni, akiket ismerünk, kedvelünk, mert minőségi, de megfizethető. Azért a prémium mellett  a luxus is megtalálható, a fő hogy mindenki megtalálja a számítását. Ezen felül nem titkolt célunk, de ez talán a YouTube csatorna meglétéből is kitalálható, hogy közösséget építsünk.

 

Éppen ezért törekszünk arra, hogy minden platformon minden kérdésre válaszoljunk, azon felül, hogy rengeteg tech témával jelentkezünk, legyen az írásos, vagy mozgókép formájában. De éppen ezért van az is, hogy itt a kis blog szegmensben bárki érvényesülhet, aki érez egy kis késztetést magában, hogy tech témában írjon valamit. Bátran el lehet küldeni nekünk a cikketeket, ötleteteket az info@techkaptar.hu címre, a szerkesztőség Ti vagytok! Persze egy szűrőn át kell esnie az irománynak majd, de ez talán természetes. Bízunk benne, hogy ha eddig nem ismertél minket, akkor maradsz és a közösségünket gyarapítod majd Te is!

 

Baráti üdvözlettel

Kovács-Molnár Csilla
Kovács Szabolcs