Rólunk

Bemutatkozás

Sziasztok! Végre kinyílt a Kaptár ajtaja és reméljük hamarosan egy óriási méhsereg zümmögésétől lesz hangos az éter! Pedig pár hónapja még terv szinten sem élt a gondolat, de így alakult. És ha már így alakult, akkor szeretnénk kihozni magunkból a maximumot, ahogy azt korábban is, vagy ahogy azt az élet más területein is tesszük. Nem pusztán értékesíteni szeretnénk, a Tech Kaptár nem pusztán erről szól, de nem tagadjuk, imádjuk ezt a részét is. 

Imádjuk a tech cuccokat és ha erre az oldalra tévedtél, akkor valószínűleg Te is! Nem véletlenül tevékenykedtünk hosszú éveken keresztül ezen a területen. A Mobil Világ hálózat csapatát erősítettük offline vonalon, de mellette indítottunk egy tech központú YouTube csatornát is, ahol zömmel telefon tesztek találhatók, de azért belecsipegettünk más témákba is. Sőt, most fogunk csak igazán, hiszen szeretnénk minél több termékről egy közelebbi, átfogóbb képet adni, hogy megkönnyítsük a választást! Kíméletlen őszinteséggel tesszük majd mindezt, ahogy azt a telefon tesztjeink során is tesszük. Nem az értékesítés a célunk, hanem a jó termékek értékesítése! Szűk egy évtizedes tapasztalatunkat használtuk fel a termékpaletta kialakításában is, igyekszünk olyan gyártók termékeit forgalmazni, akiket ismerünk, kedvelünk, mert minőségi, de megfizethető. Azért a prémium mellett  a luxus is megtalálható, a fő hogy mindenki megtalálja a számítását. Ezen felül nem titkolt célunk, de ez talán a YouTube csatorna meglétéből is kitalálható, hogy közösséget építsünk.

Éppen ezért törekszünk arra, hogy minden platformon minden kérdésre válaszoljunk, azon felül, hogy rengeteg tech témával jelentkezünk, legyen az írásos, vagy mozgókép formájában. De éppen ezért van az is, hogy itt a kis blog szegmensben bárki érvényesülhet, aki érez egy kis késztetést magában, hogy tech témában írjon valamit. Bátran el lehet küldeni nekünk a cikketeket, ötleteteket az info@techkaptar.hu címre, a szerkesztőség Ti vagytok! Persze egy szűrőn át kell esnie az irománynak majd, de ez talán természetes. Bízunk benne, hogy ha eddig nem ismertél minket, akkor maradsz és a közösségünket gyarapítod majd Te is!

Információk

Ügyfélszolgálat:

Bármilyen kérdésed van, mi örömmel válaszolunk. Legalábbis megpróbálunk, tudásunk legjavát nyújtva. Erre számtalan platformot használhatsz, legyen az Facebook, Instagram, YouTube, Email, vagy telefon. Az ügyfélszolgálatunk hivatalosan minden hétköznap 08:00-17:00-ig áll rendelkezésedre, de ha megengeded, elárulunk egy titkot. Igyekszünk mindig, minden platformon reagálni és bővíteni a platformok sorát! :-)

Elérhetőségek:

Telefon: +36302842898
Email: info@techkaptar.hu
Facebook: http://facebook.com/techkaptar
Instagram: http://instagram.com/techkaptar
YouTube: http://youtube.com/mobeelatechkaptar

Termékekkel kapcsolatos információk

A termékeink mindegyike tiszta forrásból származik. Igyekeztünk olyan termékekre koncentrálni csak, amiket mi is használnánk, vagy akár használunk is. Szeretjük a megfizethető áru, kiváló minőségű termékeket, ezek uralják is a piacterünket, de nem mondunk nemet a prémium termékekre sem.

A feltűntetett árak bruttóban vannak meghatározva, a megadott garancia idő pedig valós.

A termékek egy része raktáron van, így a rendelt termék már akár másnapra is megérkezhet, de igyekszünk maximum 3 nap alatt kiszállítani a külső készleten lévő termékeket is. Éppen ezért minden termék esetében az elérhető felirat jelenik meg.

A szállítási díja 15.000 forint rendelésig 1290 forint, fölötte ingyenes. A GLS csomagautomatákba, vagy csomagpontokra való szállítás díja 15.000 forint rendelésig 1290 forint, fölötte ingyenes. Vannak azonban olyan termékek, amik bár nem érik el az értékhatárt, a szállítás akkor is ingyenes. Az utánvét kezelési költsége minden esetben 300 forint, ez sajnos bármilyen rendelésre igaz. Bankkártyás fizetés esetén azonban ez a költség megspórolható, ebben az esetben semmilyen extra költséget nem számolunk fel. A fizetés a Borgun rendszerén keresztül zajlik.