Blog - Hírek, érdekességek, szubjektív vélemények a tech világából

ANKER SoundCore Liberty Air 2 Pro – Kell ennél több?

2021.11.30 16:54
ANKER SoundCore Liberty Air 2 Pro – Kell ennél több?

Anker termékeket hálás feladat tesztelni, hiszen mindig magas minőséggel számolhatunk. A gyártó almárkáit mint a SoundCore-t vagy a Eufy-t itthon még kevesen ismerik, pedig legyen szó vezeték nélküli fülhallgatóról vagy akár biztonsági kameráról az Anker termékei mindig hozzák a tőlük megszokott szintet. A mostani cikkünkben betekintést nyerünk a SoundCore család háza tájára, ahol az Anker különböző audió eszközei foglalják el méltó helyüket.

Nemrég a vezeték nélküli, avagy true wireless fülesekről már írtunk egy cikket. Mielőtt belevágunk a lecsóba, ha új vagy a TWS fülhallgatók terén, érdemes azt is megcsekkolnod. Na de térjünk a lényegre! A SoundCore Liberty Air 2 Pro az Anker egyik zászlóshajója a True Wireless fülesek terén. Nemhiába, hiszen a fülhallgató kiemelkedő hangzást nyújt, emellett személyre szabható EQ beállításokat tartalmaz, mindezt megkoronázza egy igazán jó akkumulátor-élettartammal.

Milyen hangminőséget kapunk 50 ezer forintért?

Az Anker SoundCore Liberty Air 2 Pro simán felveszi a harcot a konkurens TWS fülesekkel. Ha az ár-érték arányt nézzük akkor ilyen árkategóriában nehezen találunk vetélytársat, ha figyelembe vesszük a hangzás személyre szabhatóságát is. Az alap EQ (Equalizer) beállításnál a basszusokra nagy hangsúlyt fektet a Libert Air 2 Pro, de emellett az általános hangminőség is kiváló marad. Nem okoz problémát egy akusztikus gitár dallamossága, egy dubstep veretős basszusa vagy akár egy klasszikus zene kifinomult hangzása sem. Az Anker PureNote Driver technológiájának segítségével, az előző verzióhoz képest 45%-kal sikerült növelni a basszus hangzását és a frekvenciasáv is közel 30%-kal szélesebb lett.

Aktív zajszűrés (ANC) akár 4 különböző környezetben is.

Ha már hangzás, akkor nem mehetünk el az Active Noise Cancelling röviden ANC funkciója mellett sem. A Liberty Air 2 Pro számos környezeti zajcsökkentési módot kínál. Legyen szó akár zárt térben való utazásról vagy forgalmas városi környezetről, az aktív zajszűrés nem hagy cserben. A különböző módok érintővezérléssel vagy akár az Anker SoundCore alkalmazásán belül is konfigurálhatóak.

Küllem: Modern és trendi dizájn egy menő tokban

A Liberty Air 2 fülesek követik a divatos hosszúkás és lenyúló szárú kialakítást. Mindamellett, hogy jól mutatnak sport vagy egy meeting közben, mindössze 5.2gramm az Anker fülhallgatója, mely biztosítja, hogy ne legyen zavaró tényező annak viselése. 9 különböző fülpárna jár a termékhez, melyek méretben az XXS-től az XL-ig terjednek, így mindenki megtalálja a számára legjobban passzoló méretet. A tok kialakítása mellett sem mehetünk el, mi is azon kaptuk magunkat, hogy percekig eljátszottunk a Liberty Air 2 Pro házával, hiszen annyira jópofa a csúszós mechanizmus. Maga a tok könnyen kezelhető és a különleges kialakítása ellenére is tartós konstrukciónak ígérkezik.

A zenehallgatás ideje és a mikrofon, két további indok a Liberty Air 2 Pro mellett

A Liberty Air 2 Pro akár 7 órás üzemidőt is adhat nekünk, ha zenehallgatásra vágyunk. Ezt tovább kitudjuk tolni, hiszen a tokja további 19 órányi töltést biztosít. Ha pedig éppen lemerült a készülék, akkor 15 percnyi töltés után már 3 órányi zenehallgatást is képes biztosítani a Liberty Air 2 Pro.

A 6 beépíttet mikrofon segítségével kiváló hangminőséget ad a telefonhívások alatt, így vezetésnél vagy forgalmas utcán sétálva is könnyen kivehető a mondanivalónk a másik fél számára.

Az Anker SoundCore Liberty 2 Pro kiváló választás lehet, ha a 40-60 ezer forintos árkategóriában nézelődsz TWS füleseket. Jó hangzás, aktív zajszűrés és hosszú akkumulátor éllettartam. Ez a 3 fő funkció biztosítja, hogy sokáig hű társad legyen, akár sportolsz, sétálsz vagy utazol. Ha elnyerte tetszésedet a Liberty 2 Pro akkor itt vásárolhatod meg. Esetleg kutakodnál tovább más bluetooth fülesek között? Vagy inkább más audió kiegészítőre fáj a fogad? Bármelyik is legyen, nálunk megtalálod!

Nézd meg a róla készült teszt videónkat is!