Blog - Hírek, érdekességek, szubjektív vélemények a tech világából

A Synco termékcsalád: Minőségi tartalomgyártás okostelefonnal!

2022.01.21 12:48
A Synco termékcsalád: Minőségi tartalomgyártás okostelefonnal!

A tartalomgyártás ma már egyszerűbb sem lehet, hiszen az okostelefonunk egyszerre kamera, mikrofonon, adattároló és lejátszó egység, ami interneteléréssel rendelkezik. Mára már rengeteg platformon oszthatjuk meg az ismeretterjesztő, hasznos, vicces, cicás, táncolós, tátogós vagy reakció videóinkat.

Mi inkább megmaradtunk a tech világ bemutatása mellett, Youtube-on rengeteg videónk közül tudsz csemegézni. Termékteszteket és élő beszélgetős műsorokat is szoktunk feltölteni a csatornánkra, amiket bátran ajánlunk a reggeli kávé vagy a vasárnapi ebéd mellé is. Első videónk 2017 december elsején került fel a csatornára, a többi már történelem, ahogy szokás mondani. De ahogy minden kezdő youtuber előtt, előttünk is hosszú út állt. Az első mozgóképes tartalmunkban pont a hangzást sikerült elszúrni egy kicsit, de ebből és még sok kezdő hibából tanultunk. És ha már hangzás, szeretnénk bemutatni nektek a Synco termékcsaládot, mely a minőségi okostelefonos tartalomgyártást biztosítja. Legutóbbi videónkban is a A Synco G1T / G1L páros szerepelt, ha még nem láttad, itt teheted meg:

 

Syncho arzenál: Tartalomgyártáshoz A-Z-ig

Minden Synco termékünk ütős fegyvere lehet bármely vloggernek, youtubernek vagy tiktokkernek (reméljük boomerként nem írtuk rosszul).

Syncho TRS-TRRS 3.5mm átalakító audió kábel – okostelefonhoz

Egyszerűen csatlakoztathatjuk kamera mikrofonunkat a Syncho TRS-TRRS audió átalakító segítségével. Hála neki a kamera mikrofonunkat így okostelefonunkkal is tudjuk használni, a tökéletes hang elérése érdekében.

Utálod az adaptereket?

Ennél a kis kütyűnél nincs szükségünk adapterre. Úgy tervezték, hogy közvetlen csatlakozzon az Androidos okostelefonokhoz, táblagépekhez és egyéb 3.5 m—es TRRS eszközökhöz. A 90 fokos forgathatóságnak köszönhetően az elülső vagy a hátsó kamera felvételéhez is tökéletes választás. Ha pedig ez nem lenne elég, simán elfér a zsebedben, így bárhova könnyedén magaddal viheted.

Vlogolnék, de túl sok a zaj a felvételen… A megoldás: Synco M1S kardioid kondenzátor kameramikrofon

Nem egy űrhajó egyik alkatrésze, hanem egy szuper kis kamera mikrofon. Továbbfejlesztett ütésnyelő kialakításának és 4 gumigyűrűjének köszönhetően lehetővé teszi a keletkező zajok szűrését. Ultrakompakt mérete (72mm hossz) miatt pedig kényelmesen ül egy fényképezőgépen vagy mobileszközön, nem fogja zavarni a felvételt. A beépített Φ14 mikrofonkondenzátor az audiójeleket alacsony önzaj mellett, finoman dolgozza fel, így kiváló hanghatást ad.

Na jó van mikrofonom, de izgulok és remeg a kezem. Kéne egy állvány! Erre is van megoldásunk: Synco Vlogger Kit 1 vlogging szett

A Synco Vlogger Kit 1 egy teljes vlogger szettet biztosít bármely zöldfölű vagy akár tapasztaltabb tartalomgyártó számára. Találunk benne az előző bekezdésben bemutatott Synco M1S mikrofont rugós tartóval, SL5 világítást, átalakítót a vaku számára, egy 25x13x3.5 cm méretű 1.4” -es csavaros tartót és egy összecsukható állványt, mely 360°-ban forgó gömb fejjel van megspékelve.

2,4 GHz vezeték nélkül? Igen ez a Synco WAir-G1-A1!

Digitális vezeték nélküli mikrofonrendszer egy mikrofonnal és egy vevővel rendelkezik. A digitális jelfeldolgozás segítségével valós időben kezeli a hangsávokat. Az adó által kapott analóg jel digitális sávvá alakul, amelyet azonnal továbbít a vevőnek. A Synco WAir-G1-A1 a 180 Hz alatti zajok, pl. szél vagy légkondicionáló berendezés szűrését is sebészi pontossággal végzi. Kifejezetten hasznos lehet interjúk készítésénél, minden körülményben tiszta és zavartalan hangkimenetet biztosít.

Minden nagy tartalomgyártónak valahol elkellett kezdeni. Bízunk benne, hogy a Techkaptár egyik vásárlója, olvasója vagy nézője lehet a következő. Ehhez mi biztosítjuk a megfelelő eszközöket, szóval mire vársz? Válaszd ki a Synco termékcsaládból, ami Neked is kellhet és mehet a felvétel!