Blog - Hírek, érdekességek, szubjektív vélemények a tech világából

Deerma háztartási gépek – Tech Kaptár ajánló

2022.02.28 17:40
Deerma háztartási gépek – Tech Kaptár ajánló

A terminátor filmek óta az emberiség azt latolgatja mikor fogják átvenni az uralmat a gépek. Az egyes sci-fi könyvek és filmek szerint, a robotok először a fizikai munkákat fogják elvégezni, főleg azokat melyek monoton és egyszerű jelleggel bírnak. Ez pedig már nem csupán fantázia, hanem valóság, hiszen a robotporszívók, már évek óta megkönnyítik életünket. Ezekről a szuper kis gépekről már írtunk egy cikket, ha esetleg újkeletű még Nektek a téma, akkor itt tudjátok elolvasni. Na de még nem tartunk ott, hogy a mesterséges intelligencia által vezérelt robotok minden feladatot átvettek volna. Szóval maradjunk is a jelennél, ahol viszont jobbnál-jobb termékek állnak rendelkezésünkre, hogy megkönnyítsék a mindennapi feladatainkat.

Na de nézzük, milyen termékei vannak a Deerma-nak, amik jól jöhetnek minden háztartásban.

Xiaomi Deerma VC20 Pro vezeték nélküli álló porszívó

Kétségkívül kijelenthetjük, hogy nincs olyan háztartás, ahol egy jó porszívó nem jelenthet ég és földet, ha tisztaságról van szó. Ámbár említettük a robotporszívók térnyerését, de a padlón császkáló barátaink, nem jutnak el mindenhova, így aki 100%-os tisztaságot akar egy készülékkel, jobban jár egy VC20 Pro porszívóval.

A Deerma VC20 Pro használható mind hagyományos álló porszívóként, mind kis kézi porszívóként a bútorok vagy kárpitok tisztításához. Felmosó funkcióval, továbbfejlesztett kefe nélküli motorral rendelkezik a jobb teljesítmény érdekében, és akár 50 percig is képes működni egyetlen töltéssel a hosszú élettartamú akkumulátornak köszönhetően. Az akár 17000 Pa szívóerő kiválóan alkalmas a legmakacsabb törmelékek leküzdésére is.

Az elektromos vezeték nélküli padlókefe lehetővé teszi minden sarok porszívózását. 180°-ban elfordul, és 90°-ban hajlítható, így könnyedén és pontosan tisztítható a bútorok alatt vagy a sarkokban.

 

 

Xiaomi Deerma JR08 konyhai aprító gép

Rohanó világunkban sokszor kevés időnk jut a főzésre. Az alapanyagok megvásárlása, az előkészület és a főzési procedúra is órákat vehet igénybe. Sokszor a legapróbb dolgok vihetik el a legtöbb időt, mint például az egyes alapanyagok felaprítása, főképp, ha összetett ételt készítünk. Na de erre is van megoldásunk: a Xiaomi Deerma JR08 konyhai aprító gép.

A Deerma JR08 multifunkcionális ételdarálóval könnyedén elkészíthetjük kedvenc ételeinket. Az erős motor és a 3 féle élelmiszer-feldolgozó pálca lehetővé teszi a hozzávalók gyors és egyszerű feldolgozását –könnyedén felapríthatjuk a húst, felüthetjük a tojást vagy akár megpucolhatjuk a fokhagymát. 3 tál és egy csúszásmentes szőnyeg is jár hozzá. A Deerma JR08 akkumulátorral rendelkezik így nem csak a konyhában, hanem például a nappaliban vagy akár a kertben is kényelmesen használhatjuk, egy családi ebéd vagy akár kerti sütögetés közepette is.

 

Xiaomi Deerma F325 ultrahangos párásító, diffúzor

A párásítók előnyeiről is már írtunk cikket, ha még ismeretlen a terület, akkor mindenképp érdemes átfutni a témát.

A modern Xiaomi Deerma F325 ultrahangos párásító, diffúzor ideális otthoni használatra. Kis mérete, kombinálva van nagy teljesítménnyel (25 W). Egy speciális porvédő szűrő megakadályozza, hogy a szennyeződés bejusson a tartályba, így hosszú ideig tiszta marad és a keletkező gőznek nincs kellemetlen szaga, és frissítő érzetet ad.

A párásító szerkezete lehetővé tette, hogy a lehető legnagyobb mértékben korlátozza az üzemi zajokat, ennek köszönhetően csak 36 dB-en működik. Működése éjjel is szinte hallhatatlan. A ernyő alakú kivitelezés és a kerámia porlasztó egyenletes gőzkibocsátást tesz lehetővé. Hatékonyan blokkolja a nagy vízcseppeket, és 8 nyílás egyenletesen teríti el a finom párát, anélkül, hogy vízfoltokat okozna.

 

Xiaomi Deerma HS200 többfunkciós vasaló és ruhagőzölő, fehér

Deerma HS200 mint vasaló és gőzölő is funkcionál.  A gőz nagy teljesítménye és hőmérséklete megbirkózik az esetleges gyűrődésekkel, és használat után ruhánk friss és tökéletesen sima lesz.

A kétcsatornás fűtőrendszer gyors és egyenletes gőzkibocsátást tesz lehetővé, ami növeli a vasalás hatékonyságát. A megfelelő hőmérsékletű gőz biztosítja az anyag mély tisztítását a vasalás során, anélkül, hogy vegyi anyagok használata irritálná a bőrt.

Összeségében elmondhatjuk, hogy a Deerma termékei a háztartás legtöbb szegmensét kiszolgálják, mégpedig olyan áron, ami jócskán alulmarad a konkurenciával szemben. Termékeik praktikusak, tartósak és nemmellesleg jól is mutatnak bármelyik háztartásban.