Blog - Hírek, érdekességek, szubjektív vélemények a tech világából

A legnépszerűbb termékeink gyártója: Xiaomi – Tech Kaptár ajánló

2022.03.03 10:15
A legnépszerűbb termékeink gyártója: Xiaomi – Tech Kaptár ajánló

Mostani cikkünkben bemutatunk pár olyan terméket, amik az utóbbi időben nagy népszerűségnek örvendtek. Nálunk a Tech Kaptárnál nem titok, hogy kifejezetten szeretjük a Xiaomi termékeit, hiszen az aktivitásmérőktől egészen a vízforralókig (konkrétan A-Z-ig) mindent megtalálunk. Amellett, hogy a gyártó termékpalettája finomat is szólva széles, olyan áron képes kínálni eszközeit, amely minden elektronikai cikket gyártó céget megizzaszt. Szerencsére kimondhatjuk, hogy ebben az esetben annak a bizonyos olcsó húsnak nem híg a leve. A Xiaomi és leányvállalatai az elektronikai piac egyik vezető szereplőivé nőtték ki magukat az utóbbi években. Így nem csoda, hogy Ti is ennyire szeretitek a nálunk megtalálható Xiaomi termékeket. Íme pár nagyágyú a Xiaomi jóvoltából, mely termékeknek már Ti is sokszor bizalmat szavaztatok.

Xiaomi Deerma VC01 vezeték nélküli álló porszívó

A Deerma VC01 használható mind hagyományos függőleges padlótisztítóként, mind kis kézi porszívóként a bútorok vagy kárpitok tisztításához. Ez a mutatós Xiaomi termék súlya mindössze 1.6 kg, így még a legmagasabban elterülő pókháló sem okoz akadályt. Könnyen tisztíthatjuk a szobánkat, a konyhát, a fürdőszobát, sőt a garázst és az autót is a VC01 segítségével, a vezetéknélküli kialakításnak hála.

A Deerma VC01 segíteni fog az egészségünk megőrzésében is. Ezt egy hármas szűrőrendszer teszi lehetővé, amely elszigeteli a szennyeződéseket, a port és a hajat, és megakadályozza az allergének újbóli lerakódását a bútorokon.

 

Xiaomi Amazfit T-Rex Pro okosóra

Ha az a kérdés merül fel benned, hogy minek kellene Neked egy okos óra akkor ezt olvasd el, mielőtt tovább megyünk. Illetve, ha az Amazfit órákról még nem hallottál, ami elég valószínűtlen, akkor ezt is nézd meg. Na de térjünk a lényegre, hiszen szóban forgó óránk egy csúcsragadozó után kapta a nevét, mégpedig jogosan.

Aki megbízható okosórát keres, amely szinte bármilyen körülmények között teljesít, annak az Amazfit T-Rex Pro lehet a válasz. Rendkívül tartós, kényelmes és 10 ATM vízálló. Működését egyszerűvé teszi az 3,3 centiméteres színes kijelző.

A készülék több mint 100 sportolási módot tartalmaz, méri a pulzusszámot és a vér oxigénszintjét és az alvásunkat is figyeli. Üzemideje eléri a 18 napot egyetlen töltéssel.

 

 

Xiaomi Deerma NU05 turmix gép

 

A Deerma termékcsalád a Xiaomi egyik legszélesebb termékpalettájával büszkélkedhet. Legutóbbi blogunkban is ezekről a termékekről volt szó, melyet itt érhetsz el. Konyhánk arzenálja pedig hasznos taggal bővülhet, ha beruházunk egy Deerma NU05 turmix gépre, hiszen erős és fogazott pengéi, minden nap finom és egészséges turmixokat fognak nekünk készíteni.

A turmixpohár könnyű, könnyen tisztítható és egészségbiztos PCTG anyagból készült. A szettben találunk egy megfelelő fedelet is, melynek köszönhetően kényelmesen magunkkal vihetjük kedvenc turmixunkat.

 

Egy kis segítség a nálunk megtalálható Xiaomi almárkák és azok termékei között eligazodni:

Amazfit: Aktivitásmérők és okosórák

DDPAI: Autós menetrögzítő kamerák

Deerma: Állóporszívók, felmosók, vízforralók, turmix gépek, atka porszívók, párásítók, vasalók és egyéb háztartási elektronika

Dreame: Robotporszívók és vezetéknélküli állóporszívók,

Haylou: Okosórák, vezetéknélküli fülhallgatók és okosmérlegek

Jimmy: Felső kategóriás vezeték nélküli álló porszívók és felmosók és egyéb háztartási elektronika

Soocas: Higiénia és szépségápolás

Roidmi: Robotporszívók, vezetéknélküli álló porszívók és kompresszorok

Yeelight: Lámpák

Yunmai: Okosmérlegek és fitnesz kiegészítők

Viomi: Robotporszívók, Légtisztítók és egyéb háztartási elektronika

QCY: Vezetéknélküli fülhallgatók